Garanție

Rame de vedere și ochelari de soare: 24 de luni în condițiile utilizării corespunzătoare sau termenul specificat în certificatul de garanție. Garanția acordată de furnizor se referă doar la deficiențe ale produselor determinate de defecte de fabricație sau vicii ascunse, descoperite în condițiile unei întrețineri corespunzătoare a produselor. Deteriorări ale produselor precum zgârieturi, fisuri, spărturi, rupturi, deformări nu sunt acoperite de garanție, fiind considerate efecte ale unei întrețineri necorespunzătoare.

Lentile de contact, soluții și accesorii pentru lentilele de contact: dacă apar probleme în termen de 14 zile de la desigilare, dar nu mai târziu de 24 de luni de la achiziție, în cazul în care lentilele au fost manevrate corespunzător și întreținute cu soluțiile corespunzătoare, conform indicațiilor, lentilele vor fi înlocuite automat sau se va restitui suma de bani corespunzătoare pentru lentila defectă.

Garanția lentilelor de contact acoperă următoarele probleme apărute: zgârieturi din fabricație pe suprafața lentilei, pete pe suprafața lentilei, diferențe de putere dioptrică față de dioptria înscrisă pe ambalaj.